keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Full fart igen.

Förra måndagen var jag och sonen till Vasa sjukhus för att ta bort titanspikarna ur sonens ben. Vi skulle vara där redan kl 8.00 vilket betydde tidig en morgon för oss.
Dagen gick bra och det är otroligt skönt att ha det över(för denna gång).
Sonen fick nåt lugnande före han skulle sövas och det var tydligen kul att se dubbelt och bli allt snurrig i huvudet. Det har iaf inte lämnat några obehagliga känslor åt sonen för då jag berättade att vi skulle ta bort stygnen till rådgivningen idag frågade han förväntansfullt om han får sömnmedicin då..
Tyvärr fick han inte det men å andra sidan fanns det inga stygn att ta bort heller. De hade säkert sytt med en tråd som smälter bort av sej själv.
Båda barnen gasar på i full fart bland vattenpölar och lera där ute varje dag nu. Det märks så här i efterskott hur mycket spikarna har påverkat Rasses rörelser. Han är så glad och lycklig över att kunna röra sej utan att det känns obehagligt eller skär till i höftleden. Vi fick hem hans spikar som minne.














Den där gråa är en vanlig sticksticka och de guldfärgade har Rasmus haft i sitt lårben.
Det är bra att det går att lappa ihop människor men hellst klarar vi oss utan titan i vår familj nu en tid.

Idag har vi bytt mjölktank. Det blir lite spännande att se hur bra den kyl mjölken imorgon. Vi har provkört den med vatten och den verkar vara väldigt effektiv.
Vi böt ner oss till en 700 liters tank. Vi går mot strömmen och sätter inte en större tank :D 
Jag ser fram emot dag 1 utan mjölkkor men det tar en tid ännu före vi är där :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti