perjantai 6. elokuuta 2010

Äntligen har vårt byggprojekt påbörjats men vilken frustration det har varit att dag efter dag få startdatumet framflyttat. Det tog "bara" några veckor för vi fick den utlovade grävmaskinen hit.
Eftersom ingenting skedde på några veckor fick vi ta till plan B, hitta nån annan som kommer och gräva om den första inte dyker upp och beställa krossgrus direkt av tillverkaren.
Det passade tydligen inte för den som lovat och lovat men ingenting gjort. Han anser nu att vi inte har rätt att ordna fram varor på egen hand utan vi måste låta honom sköta om allt. Ööö. Jag är inte en som väntar snällt på att nån ***** som bara lovar och lovar ska se till att bygget går undan. Han anser att grävmaskinen ska bort härifrån nu.
Suck och stön, vilka jobbiga människor det finns. Det känns så onödigt att behöva slösa energi på sånt där i stället för att bara få gå framåt med bygget.
Nå, än är maskinen här men om den ska bort har vi redan fixat en i reserv och det fler trafikanter här i nejdan så inte blir det många dagars avbrott hur som hellst.
Så här ser "ladugården" ut nu:




1 kommentti:

  1. Försök stå ut med kringelikrokarna som byggandet ofta för med sig. Kontrollmänniskor har det allra besvärligast själva.

    Korna ser ut att trivas i väntan på att få tak över huvudet.

    Ha en skönsam helg!

    VastaaPoista